Niilo Koistinen

 :: Hahmot

Siirry alas

Niilo Koistinen Empty Niilo Koistinen

Viesti kirjoittaja iiduliini lähetetty Ma Helmi 06, 2017 5:42 pm

Niilo Koistinen

Niilo Koistinen 2ujl4z7

Nimi: Niilo Joonatan Koistinen
Syntymäaiaka ja -paikka: 23.05.1996(20v), Helsinki
Ammatti/Koulutus/Työt: Vuoden 2015 ylioppilas. Nyt opiskelee toista vuotta tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi, pääaineena ohjelmistotuotanto.
Perhe: Vanhemmat, isoveli Tommi(-92) ja pikkuveli Ville(-97)
Harrastukset: Salilla käynti ja kaikenlainen liikunta.
Asuminen: Asuu kahden kaverinsa kanssa kimppakämpässä.
Siviilisääty: Naimaton/Sinkku

Niilo on perheensä keskimmäinen lapsi ja myös paljon veljiänsä rauhallisempi tapaus. Niilo ei koskaan lapsena joutunut hankaluuksiin ankaran isänsä kanssa, toisin kuin
kaksi veljeään. Miehen lapsuus oli melko tavallinen ja onnellinen, hän harrasti paljon urheilua kuten salibandya isoveljensä tavoin sekä jääkiekkoa. Urheilu vei todella paljon
Niilon aikaa lapsuudessa ja nuoruudessa. Teini-iässä salibandyn harrastaminen jäi kun kaverit alkoivat tulla yhä tärkeämpään rooliin miehen elämässä. Niilo oli teininäkin todella
rauhallinen, mutta uskalsi kuitenkin uhmata enemmän vanhempiaan ja ajautui useammin riitoihin heidän kanssaan. Veljiensä kanssa Niilo on ollut aina hyvissä väleissä jos ei normaaleja riitoja lasketa. Koulussa Niilo on aina pärjännyt hyvin ilman mitään suurempaa panostusta. Ei miehellä kuitenkaan mitään nörtin leimaa ollut yläasteella, vaan hän oli melko suosittu ja omisti paljon kavereita. Kavereiden kanssa Niilo ryyppäili teininä melko paljon, mutta ei koskaan aloittanut tupakoimaan urheiluharrastuksensa takia.

Luonteeltaan Niilo on siis rauhallinen ja todella iloinen, harvemmin häneen törmää huonolla tuulella. Niilo on todella lojaali sekä reilu ystäviään kohtaan ja siksi omistaakin paljon kavereita. Mieheen on helppo tutustua, sillä hän on todella sosiaalinen ja avoin. Vaikka Niilo onkin avoin, hän harvemmin avautuu murheistaan kenellekkään vaan peittää huolensa yleensä huumorin alle. Kaveriporukassa Niilon rooli on usein viihdyttäjä, hän kertoo hauskoja juttuja ja keksii kaikenlaisia tempauksia, miestä on todella helppo yllyttää. Kaverien yllyttämisen vuoksi Niilo on joutunut muutaman kerran virkavallan kanssa tekemisiin sekä putkaankin joskus. Mitään suurempaa ei kuitenkaan ole koskaan ollut vaan aina on selvitty sakoilla. Niilolla ei ole juurikaan riitoja ihmisten kanssa, sillä hän ei halua tuhlata aikaa sellaiseen. Jos joku ihminen ei miellytä, jättää hän sen kokonaan huomiotta. Naiset ovat oikeastaan ainoa syy miksi mies on ajautunut nujakoihin muiden miesten kanssa.

Niilo pääsi yläasteelta yli 8 keskiarvolla. Oma ala ei vielä ollut selvillä, joten hän meni lukioon ja suoritti sen hyvillä papereilla. Nykyään Niilo opiskelee tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi ammattikorkeakoulussa. Muuten nuoren miehen tulevaisuudensuunnitelmat ovat aikalailla vielä auki. Ammattikorkeakouluun päästyään Niilo muutti pois lapsuudenkodistaan, hän muutti kahden ystävänsä kanssa kimppakämppään ja asuu siinä edelleen. Jääkiekon harrastaminen jäi lukioaikana vähemmälle ja nykyään hän käy vain satunnaisesti pelaamassa vanhojen joukkuekavereidensa kanssa. Niilo käy todella usein salilla ja lenkkeilee, pitäen todella hyvää huolta kunnostaan. Bilettämässä Niilon näkee todella usein, sillä hän käy paljon kaikenlaisissa tapahtumissa ja muutenkin baareissa kavereidensa kanssa. Koskaan mies ei ole kokeillut mitään huumeita, vaikka osa kavereistaan poltteleekin satunnaisesti pilveä, hän ei kuitenkaan ole halukas edes kokeilemaan.

Yläasteella Niilo seurusteli pariin otteeseen, suhteet kuitenkin jäivät melko lyhyiksi. Vakavampia seurustelusuhteita Niilolla on takana oikeastaan vain yksi, joka on lukioajoilta. Tiet kuitenkin erosivat, kun tyttöystävä lähti muualle opiskelemaan lukion jälkeen. Pitkään Niilo haikailikin exänsä perään, mutta nykyään on jo päässyt yli. Niilo ei harrasta kamalasti yhdenyön juttuja, vaikka on niitäkin ollut. Kuitenkin mies on enemmän seurustelusuhteiden kannalla. Kaveriporukassa tästä usein kuittaillaankin, mutta Niilo ei jaksa välittää muiden mielipiteistä.

Nippelitietoa:

- Omistaa ajokortin ja auton
- Omistaa kissan nimeltä Viiru
- Tekee satunnaisesti töitä Alepan kassalla

iiduliini
Paljasjalkainen stadilainen
Paljasjalkainen stadilainen

Viestien lukumäärä : 1243
Join date : 04.06.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa