Arttu Westerinen

 :: Hahmot

Siirry alas

Arttu Westerinen Empty Arttu Westerinen

Viesti kirjoittaja ansku lähetetty Ma Helmi 06, 2017 6:16 pm

Arttu Westerinen Latest?cb=20150420222004

Nimi: Arttu Mikael Westerinen
Syntymäaika- ja paikka: 1.9.1993, Helsinki (23-vuotias)
Perhe: Vanhemmat ja isoveli Niklas kuolleet + setä, täti & näiden poika Samu (-91) & tytär Saara (-94)
Opiskelut: Peruskoulu + lukio
Ammatti: Ei ole
Työt: omistaa yökerhon Helsingissä
Harrastukset: Taekwondo, moottoriurheilu
Asuminen: Asuu yksin isossa omakotitalossa Helsingissä
Siviilisääty: Sinkku


Arttu on nuori miljonääri, joka menetti vanhempansa hyvin nuorena. Hän peri suuren omaisuuden, jonka sai käyttöönsä täysi-ikäisenä. Miehen elämä on kuitenkin kaikesta huolimatta ollut rankkaa, mitä ei uskoisi, sillä mies on juuri perustanut oman yökerhon ja tienaa miljoonia vanhemmiltaan saamansa perinnön lisäksi. Mies ei kuitenkaan mainosta rikkauttaan, vaan on melko etäinen ja salaperäinenkin, eikä päästä ihan ketä tahansa lähelleen. Artun elämä ei nimittäin ole ollut kovin helppoa.

Arttu syntyi Helsingissä vuonna 1993 Westerisen perheeseen. Perheen isä tienasi suuria summia rahoja, sillä hän työskenteli pankinjohtajana. Se näkyikin perheen elämäntyylissä, mutta mitään snobeja Westeriset eivät olleet. He eivät kokeneet olevansa toisia parempia ja Arttukin kasvatettiin kohtelemaan muita hyvin. Perhe oli todella onnellinen ja heillä oli aina aikaa Artulle, joka oli vanhempiensa silmäterä. Jo pienenä Arttu oli melko hiljainen ja mietiskelevä, mutta iloinen lapsi, joka innostui erityisesti urheilusta ja lukemisesta. Ikävä kyllä melkein teini-ikään saakka, vanhemmat olivat Artun ainoita kavereita, sillä erityisesti äiti oli hieman ylisuojeleva Arttua kohtaan. Tämä johtui siitä, että Artun isoveli Niklas oli hukkunut tapaturmaisesti lomamatkalla kaksi vuotta ennen Artun syntymää vain 4-vuotiaana. Kuolema oli jättänyt jäljet äitiin, joka huolehti parhaansa mukaan, ettei Artulle kävisi mitään ja siksi poika kävi kotikoulua koko ala-asteen ajan.

Arttu viihtyi mainiosti yksin, eikä siksi valittanut. Hän oli lahjakas poika, joka tykkäsi opiskelusta. Kun poika oli 11-vuotias, hän lähti perheensä kanssa jouluksi lomamatkalle Thaimaahan, sillä perhe lomaili yhdessä usein. Tämä loma ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, sillä rantaan iskenyt tsunami vei vanhempien hengen. Arttu muistaa vain tapahtumasta sen, miten he olivat yhdessä hotellin uima-altaalla, kun suuri aalto vei hänet mukaansa. Arttu pelastui pääsemällä kiipeämään palmuun, mutta vanhemmilla ei ollut yhtä hyvä tuuri. Artun maailma romahti silmänräpäyksessä, kun vanhemmat lopulta löydettiin kuolleena. Hän oli liian nuori perimään isänsä perintöä, joten hän asettui asumaan setänsä ja tämän perheen luokse. Aluksi sulkeutunut ja ujo Arttu ei ottanut muihin mitään kontaktia. Hän ikävöi vanhempiaan ja näytti sen murjottamalla yksin, sekä olemalla etäinen serkkujaan Samua ja Saaraa kohtaan.

Setä ei ollutkaan niin lempeä kasvattaja, kuin Artun omat vanhemmat ja hän ottikin erityisesti Artun silmätikukseen, koska pojan etäisyys ja eristäytyneisyys vain ärsyttivät miestä. Täti puolestaan oli rakastava ja vähitellen hänen, terapian, sekä serkkujen avulla Arttu alkoi olla hieman avoimempi, sillä ensimmäistä kertaa hän pääsi kunnolla ikäistensä seuraan. Serkuksista tuli lopulta erottamattomat ja Arttu alkoi pitää heitä oikeina sisarinaan. Vanhempien menetys silti sattui yhä ja koska Arttu ei ollut ennen käynyt koulua muiden kanssa, oli sopeutuminen kouluun myös vaikeaa, kun hän aloitti yläasteen. Koska Samu ja Saara olivat eri luokilla, oli Artun aluksi vaikea päästä mukaan porukkaan. Hän myös kärsi setänsä ilkeilystä, sillä koska lapsuudessa poikaa kohtaan oli oltu ylisuojelevia, hän ei setänsä mielestä osannut tehdä mitään itse ja sai siksi aina ilkeilyä niskaansa, johon jo muut lapset olivat tottuneet.

Hiljainen Arttu alkoi saada ilkeilyä osakseen myös koulussa ja hän kestikin vinoilua lähes vuoden, kunnes kahdeksannella luokalla sai tarpeekseen. Samun kanssa aloitettu taekwondo alkoi antaa itsevarmuutta, jolloin Arttu erään riidan päätteeksi hakkasi erään kiusaajansa. Sen jälkeen poikaa alettiin kunnioittaa enemmän ja hän pääsi mukaan koulun pahisten seuraan. Setä ei ilahtunut, kun koulusta tuli lappusia Artun väkivaltaisesta käytöksestä, minkä vuoksi hän alkoi olla vielä ankarampi pojalle. Arttu jäi usein kotiarestiin, kun Samu ja Saara saivat olla kavereidensa kanssa. Se ei kuitenkaan Arttua estänyt, joka karkaili ikkunasta kavereidensa kanssa kaupungille, jossa hän pääsi myös tupakan ja alkoholin makuun. Hän oli nuorten keskuudessa tunnettu tappelija, se jolle ei kannattanut ryppyillä. Arttu kavereineen joutuikin usein tappeluihi muiden samanikäisten nuorten kanssa, Samunkin liityttyä lopulta samaan porukkaan kuin Arttu. Juopottelu ja tappeleminen turruttivat traumoja, jotka Arttu oli saanut vanhempiensa kuolemasta, sillä painajaiset tsunamista piinasivat poikaa yhä.

Arttu Westerinen Sarah-Hyland-spotted-kissing-Dominic-Sherwood

Yhdeksännellä luokalla Artulla oli jo melkoinen nyrkkisankarin maine. Ujosta pojasta oli kasvanut suosittu kovis, joka kyllä pärjäsi koulussa jos tahtoi, mutta koska poika ei koskaan täysin toipunut vanhempiensa kuolemasta, hänen elämänsä oli aivan sekaisin. Setä alkoi lopulta kyllästyä Artun karkailuihin ja siihen, että poika tuli yöllä kotiin naama verisenä. Lisäksi hän oli saanut Samun samalle tielle. Niinpä setä laittoi Artun koulukotiin, että poika saataisiin kuriin. Koulukodissa Arttu saavutti nopeasti kingin paikan ja hän vannoi ettei koskaan antaisi tätä anteeksi sedälleen. Hän kuitenkin tiesi ettei pääsisi pois, ellei hidastaisi tahtia. Niinpä hän rauhoittui hieman, keskittyi opiskeluun ja sai yhdeksännen luokan päättötodistuksen tosi hyvin arvosanoin. Sen jälkeen hän suuntasi kavereidensa yllätykseksi lukioon, sekä pääsi takaisin asumaan setänsä luokse.

Arttu yritti sinnitellä lukioajat ottaen rauhallisesti, sillä tiesi perivänsä pian vanhempiensa perinnön, jolloin hänen ei tarvitsisi sietää enää setäänsä. Välillä poika sortui tappeluihin ja maine pysyi, mutta suurimmilta draamoilta vältyttiin. Lopulta Artusta tuli täysi-ikäinen ja hänestä tuli miljonääri, perittyään vanhempiensa rahat. Hän päätti kuitenkin käydä ensin rauhassa lukion loppuun ja miettiä sitten mitä rahoillaan tekisi. Kun lukio oli ohi, Arttu muutti omilleen vanhaan lapsuuden kotiinsa, isoon omakotitaloon, jonka hän halusi ostaa vanhempiensa muistoksi. Rikkaus oli kuitenkin valtava muutos Artulle, joka oli kokenut koulukodin, eikä ollut saanut mitenkään ylellistä kohtelua sedältään. Niinpä hän alkoi nauttia elämästään monen hankalan vuoden jälkeen.

Arttu onkin aika levoton, sillä hän ei viihdy kauan yhdessä paikassa, vaan tykkää matkustella. Niinpä monet maat ovat jo tulleet tutuiksi nuorelle miehelle, joka rakastaa tehdä äkkilähtöjä ja suunnata minne mieli tekee. Lisäksi rahaa kuluu myös moottoriurheiluun, sillä autot ovat lähellä miehen sydäntä. Matkusteltuaan jonkin aikaa, Arttu kuitenkin keksi serkkunsa Samun kanssa liikeidean omasta yökerhosta. Niinpä miehet palasivat Helsinkiin ja ovat vasta perustaneet yökerhon, joka on saanut suosiota nuorison keskuudessa.

Etäinen ja omissakin oloissaan viihtyvä Arttu voi olla ulkopuolisen silmin ylimielinen, vaikka oikeasti hän ei vain ole sellainen, joka tuppautuu seuraan ja höpöttää kokoajan. Tiettyjen ja kauan tuntemiensa kavereiden seurassa Arttu on puheliaampi ja kyllä häneltä huumoriakin löytyy. Erityisesti naiset ovat sitä mieltä, ettei Artusta oikein ota selvää. Mies tulistuu aika helposti, vaikka onkin yrittänyt hillitä nuoruuden tappeluhimoaan. Vanhempien kuolema ja siitä seuranneet painajaiset ovat kuitenkin jättäneet jälkensä Arttuun, joka alkoi kärsiä lukion jälkeen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Oireita kesti aika pitkään, ennen kuin mies hakeutui lääkäriin serkkunsa pakottamana. Sairaudesta tietävätkin vain Samu ja Saara, minkä vuoksi Artun käytös ihmetyttääkin joskus kavereita. Manian aikana Arttu saattaa olla todella puhelias ja innostua tekemään mitä tahansa, kun huonomman kauden aikana miestä tuskin saa sängystä ylös. Tämäkin on yksi syy siihen miksi naiset näkevät miehen todella vaikeana tapauksena. Artulla on kuitenkin lääkitys sairauteen.

Mitä naisiin tulee, niin Artun elämään on mahtunut vain yksi erityinen. Kun yläasteella Arttu koki muutoksen, myös tytöt alkoivat kiinnostua hänen seurastaan. Vaikeasti lähestyttävä Arttu ei ole kuitenkaan ollut koskaan helppo valloittaa, eikä hän ole sitäkään tyyppiä, joka liehittelee jokaista naista. Koulukodissa Arttu kohtasi samanikäisen Miran, joka oli ihan erilainen kuin kaikki hänen aiemmin näkemänsä tytöt. Kovia kokenut Mira löysi nopeasti yhteyden Artun kanssa ja he seurustelivat siitä lähtien, vaikka välillä suhde oli myös on/offia, molempien omien ongelmien vuoksi. Sen jälkeen, kun Arttu sai perinnön käyttöönsä, suhde helpottui hetkeksi ja Mira muutti miehen luokse. Mira, jolla oli paljon omia ongelmia ja oli kärsinyt vuosia masennuksesta, alkoi kuitenkin masentua taas, kun riidat alkoivat vaivata suhdetta ja pari erosi taas kerran. Nainen ei hakenut apua, vaan teki lopulta itsemurhan lääkkeiden yliannostuksella. Sen jälkeen Artusta on tuntunut siltä, ettei hän uskalla rakastua enää, sillä kukaan ei voi korvata Miraa. Hän ei päästä naisia lähelleen ja perääntyy heti jos juttu alkaa käydä liian vakavaksi. Arttua onkin vaikea saada asettumaan aloilleen.

Nippelitietoa:

- Omistaa ajokortin ja auton
- Näkee yhä painajaisia vanhempiensa kuolemasta
- Vihaa joulua
- Todella läheinen serkkujensa Samun ja Saaran kanssa, Samun ollessa mukana yökerhobisneksessä
- Polttaa tupakkaa
- Toinen silmänsä on vihreä ja toinen ruskea
ansku
ansku
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 2476
Join date : 17.03.2015

Näytä käyttäjän tiedot http://helsinkiropee.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa