Valtteri Lindroos

 :: Hahmot

Siirry alas

Valtteri Lindroos Empty Valtteri Lindroos

Viesti kirjoittaja ansku lähetetty Ke Maalis 18, 2015 6:32 pm

Valtteri Lindroos Wesley2

Nimi: Valtteri Emil Lindroos
Syntymäaika- ja paikka: 22.8.1990, Helsinki
Ikä: 25-vuotias
Perhe: Vanhemmat + pikkusisko Viola (19) sekä avovaimo Hely, tämän poika Milo & tytär Lumi
Opiskelut: Ammattikoulu (2006-2009)
Ammatti: Hitsaaja
Työt: Opettaa talvisin lumilautailua Levin laskettelukeskuksessa Lapissa
Harrastukset: Lumilautailu, moottorikelkkailu & salilla käynti / Räppää parin kaverinsa kanssa perustamassaan rap-yhtyeessä
Asuminen: Asuu Helyn ja lasten kanssa kerrostalokolmiossa
Siviilisääty: Seurustelee Hely Laakson kanssa

Valtteri on hyväntuulinen, rento ja puhelias nuori mies, joka ei ota asioista stressiä, vaan uskoo siihen, että hommat hoituvat omalla painollaan. Elämänhaluinen mies ei murehdi huomista, vaan elää täysillä. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, eikä jaksa tuhlata energiaa muiden ihmisten vihaamiseen tai riitelyyn. Siksi mies onkin lähes aina hyvällä tuulella, eikä tätä saa suuttumaan juuri ollenkaan.

Valtteri on jo pienestä asti viettänyt suurimman osan elämästään laskettelurinteessä, sillä hän aloitti lumilautailun jo 7-vuotiaana. Teini-iässä myös moottorikelkkailu alkoi kiinnostaa, eikä talvisin viikonloppuisin ja lomisin Valtteria juuri pääkaupunkiseudulla näkynyt, snoukkaaja kun viihtyi paremmin laskettelurinteissä ja moottorikelkkasafareilla Lapissa. Tämän mahdollistivat Lindroosien rikkaat vanhemmat, jotka tukivat poikaansa rakkaan harrastuksen parissa ja ostivat tälle aina uudet lumilautailuvälineet ja jopa oman moottorikelkankin.

Rikas perhe pitää kulissit kunnossa, sillä oikeasti vanhemmat riitelevät todella paljon. Valtteri onkin usein ollut mielissään päästessään riitelyä pakoon Lapin maisemiin kavereidensa kanssa. Välit vanhempiin ovat hyvät, sillä Valtteri ei jaksa valittaa näille näiden riitelystä, vaan antaa mieluummin vanhempiensa hoitaa omat sotkunsa itse. Vanhemmat eivät puolestaan valita Valtterille, kun tämä pitää perheen kulissit kunnossa, eikä tuota heille häpeää. Pikkusisko Viola on ollut Valtterille tärkeä jo pienestä asti, miehen otettua tätä kohtaan suojelevan isoveljen roolin. Valtteri on aina valmis suojelemaan ja auttamaan Violaa.

Valtteri Lindroos Tumblr_static_tumblr_mh17upbacl1qmk78io1_500

Sosiaalinen Valtteri haali jo ala- ja yläasteella laajan kaveripiirin, joista tärkeimmät ovat säilyneet tähän päivään asti. Mies ei myöskään pelkää tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Koulunkäynti ei koskaan ollut Valtterin juttu, mutta tämä pärjäsi aineissa kuitenkin sen verran, että vanhemmat pysyivät tyytyväisinä. Mies valmistuikin yläasteelta ihan kohtalaisin arvosanoin ja haki sitten ammattikouluun, mistä tämä valmistui hitsaajaksi. Valtteri menikin kouluun lähinnä vahempiensa pakottamana, sillä mies tietää että hänen tulevaisuutensa on laskettelurinteissä ja ehkä jopa rap-musiikin parissa.

Yläasteella Valtteri ja tämän kaksi parhainta kaveria löysivät hip hopin, minkä vuoksi he alkoivat kirjoitella itse riimejä ja perustivat rap-yhtyeen, joka alkoi esiintyä koulun juhlissa ja nuorisotaloissa. Yhtye on kasassa vielä tänäpäivänäkin ja miehet vetävätkin silloin tällöin keikkoja varsinkin Lapin after ski-tapahtumissa. Faneja on tullut matkaan jonkin verran, mutta yhtye odottelee vielä läpimurtoa, sen toimiessa ihan harrastuspohjalla. Miehen vapaa-aika kuluu myös yhtyeen lisäksi mökkireissuilla Lapissa kavereiden kanssa, jolloin mies snoukkaa ja moottorikelkkailee. Kuntoaan Valtteri pitää yllä käymällä ahkerasti salilla.

Kun ammattikoulu päättyi, Valtteri pääsi omilleen vanhempiensa nurkista ja asettui asumaan kerrostalokaksioon. Miehen tie vei kuitenkin yhä useammin Lapin maisemiin, mistä tämä hankki aina talvisin erilaisia töitä laskettelurinteistä. Lumilautailu ja moottorikelkkailu ovatkin Valtterille koko elämä. Tämän vuoksi mies ei ole juurikaan tehnyt ammatilleen kuuluvia hitsaajan hommia, vaan työskenteli viime talvenkin lumilautailun opettajana Levin laskettelukeskuksessa. Nyt talvi on kuitenkin loppunut ja Valtteri on palannut takaisin Helsinkiin, tämän etsiessä tällä hetkellä töitä.

Sinkkuna oleva Valtteri ei ole seurustellut elämässään kunnolla kuin pari kertaa, sillä aikaa ei ole yksinkertaisesti ollut muulle kuin snoukkailulle, kavereille ja moottorikelkkailulle. Naisia kohtaan Valtteri on aina ollut melkoinen herrasmies ja suhteessa tämä on tosissaan, eikä halua loukata naisia tai pyörittää näitä. Mies on aika vaativa naisten suhteen, sillä baareissa notkuvat perusbimbot eivät tätä kiinnosta, vaan hän kaipaa elämäänsä jotain erikoista. Sen vuoksi yhden illan jututkaan eivät kiinnosta Valtteria. Mies ehti olla sinkkuna puoli vuotta, parivuotisen suhteen kaaduttua siihen kun naisystävä ei halunnut tulla Valtterin mukaan Lappiin vaan lähti töihin eri paikkakunnalle. Sinkkuus päättyi, kun Valtteri kohtasi Hely Laakson, johon hän yllättäen ihastui melko nopeastikin, mikä ei kuulu miehen tapoihin. Nyt pari seurustelee onnellisesti ja vuonna 2016 he saivat esikoisensa, Lumin.

Nippelitietoja

- Ei polta tupakkaa, mutta käyttää alkoholia

- Omistaa korvalävistyksen

- Omistaa hirveästi cäppejä ja pitää niitä aina

- Käyttää paljon huppareita, lökäreitä & skeittikenkiä

- Omistaa ajokortin ja valkoisen vuoden 1998 BMW:n

- Rap-yhtyeensä on julkaissut pari omakustannelevyä

- Osaa soittaa kitaraa
ansku
ansku
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 2476
Join date : 17.03.2015

Näytä käyttäjän tiedot http://helsinkiropee.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa