Elias Heikkinen

 :: Hahmot

Siirry alas

Elias Heikkinen Empty Elias Heikkinen

Viesti kirjoittaja ansku lähetetty Ke Maalis 18, 2015 6:32 pm

Elias Heikkinen 3529d882c19ac566d0af02a693dbf0d3

Nimi: Elias Joakim Heikkinen
Syntymäaika ja -paikka: 26.2.1990, Lahti (26)
Perhe: Vanhemmat + isosisko Rosa (-89), pikkuveljet Tuomas (-92) & Joonas (-96) sekä pikkusiskot Venla (-95) & Milla (-97) + Avovaimo Mona, tyttäret Oona (5) & Iina (4) sekä poika Aatu (pian 1)
Opiskelut: Ammattikoulun turvallisuusala + lukio (kaksoistutkinto), Helsingin poliisikoulu
Ammatti: Poliisi
Siviilisääty: Seurustelee Mona Pehkosen kanssa
Harrastukset: Salilla käynti, lenkkeily
Asuminen: Asuu kerrostalokaksiossa Monan ja lasten kanssa

Nykyisin 26-vuotias vasta poliisiksi valmistunut Elias syntyi poliisipäällikön ja huippujuristin toiseksi lapseksi. Ennestään perheeseen kuului isosisko Rosa. Myöhemmin sisaruksia siunaantui vielä neljä lisää, Tuomas, Joonas, Venla ja Milla. Vanhemmat rakastivat lapsiaan suuresti, ja hyvien ammattien vuoksi perheellä oli paljon rahaa. Nämä eivät kuitenkaan hemmotelleet lapsiaan, vaan opettivat lapsille jo pienestä pitäen, että lelut ja muut tavarat oli ansaittava. Vanhemmat toivatkin lapsuudessa suuria paineita Eliakselle, sekä muille sisaruksille, nämä kun vaativat todella hyviä arvosanoja koulusta, edes yhdeksää ei aina hyväksytty. Se joka pärjäsi milloinkin parhaiten, sai vanhemmiltaan suurta arvotusta, ja nämä kutsuivat aina parhaiten pärjännyttä lasta supertähdeksi.

Lasten välille syntyikin kovaa kilpailua, sillä kaikki halusivat miellyttää vanhempiaan. Yleensä parhaiten pärjäsi kuitenkin esikoinen Rosa, joka tuntui olevan hyvä kaikessa mihin hän ryhtyikin. Elias olikin lapsuudessaan todella kateellinen Rosalle, joka tuntui olevan vanhempien lellikki. Kyllä Eliastakin kehuttiin, mutta ei hänen mielestään tarpeeksi. Vaikka sisarukset kilpailivatkin paljon keskenään, välit olivat läheiset ja hyvät.

Teini-iässä Elias oli rauhallinen nuori. Hän pärjäsi koulussa, harrasti koripalloa, eikä notkunut ihan kaikissa bileissä vanhempien tiukan kurin vuoksi. Koska Eliaksen isä oli Lahden poliisipäällikkö, joutui Elias olemaan melko varovainen silloin, kun hän lähti alaikäisenä bileisiin juomaan alkoholia. Isä oli tehnyt jo kauan sitten selväksi lapsille, että hänelle ei saisi tuottaa häpeää hänen korkean asemansa vuoksi. Elias joi harvoin, mutta hänellä oli kuitenkin paljon kavereita. Eniten sisaruksistaan Elias viihtyi lähes samanikäisten Rosan ja Tuomaksen kanssa. Sisarukset olivatkin paljon mukana Eliaksen kaveripiirissä, Joonaksen ja Millan oltua sisaruksista ne, jotka uhmasivat isänsä tahtoa viettämällä melko villiä teini-ikää.

Elias viihtyi jo pienestä pitäen isänsä työpaikalla, ja hänelle oli aina selvää, että hänestäkin tulee poliisi. Tämän vuoksi Elias halusi isänsä suosikiksi keinolla millä hyvänsä, ja hän oli jopa niin valmis miellyttämään isäänsä, että lunttasi kokeissa saadakseen parempia arvosanoja. Paineita toivat myös halu pärjätä koripallossa isän mieliksi, minkä vuoksi Eliaksesta tulikin melkoinen perfektionisti. Hän ei enää sietänyt ollenkaan virheitä, vaan teki kaikkensa ollakseen paras.

Yläasteen jälkeen Elias suoritti kaksoistutkinota lukion ja ammattikoulun turvallisuusalan. Hän sai kirjoituksista upeat arvosanat, ja siirtyi sitten Lahden poliisikouluun. Isä oli ylpeä siitä, että hänen vanhin poikansa seurasi hänen jalanjälkiään.

Elias Heikkinen Tumblr_mapt76RCaW1qjvfkco1_500

Tuohon aikaan Elias tapasi samanikäisen Heidi Lehtisen, johon hän rakastui heti. Olihan tällä komealla kultapojalla ollut tyttöystäviä ennenkin, mutta Heidi oli ensimmäinen, johon Elias rakastui tosissaan. Pari eteni nopeasti, ja meni kihloihin sekä muutti yhteen. Vanhemmat eivät sietäneetkään Heidiä, sillä tämän perhe ei ollut varakkaimmasta päästä, ja isälläkin oli rikollistaustaa. Eliaksen isä näytti avoimesti inhonsa Heidiä kohtaan, joka ei ollut tervetullut perhepäivällisille Heikkisille. Silloin Elias joutui ensimmäistä kertaa nousemaan isäänsä vastaan, mikä oli todella vaikeaa, koska nämä olivat keskenään läheiset. Isä raivostui, kun Elias ei suostunut eroamaan Heidistä.

Välit isään alkoivat viiletä, mutta Heidillä puolestaan oli oma pomminsa pudotettavana, hän oli raskaana. Alkujärkytyksen jälkeen Elias alkoi olla innoissaan isyydestä, ja pari sai 4.5.2011 tyttären, Oonan. Edes oma lapsenlapsi ei saanut Eliaksen isää hyväksymään Heidiä, vaikka Oonaa hän halusikin tavata ja hemmotteli lastenlastaan. Seuraavan vuoden tammikuussa pari sai toisen lapsensa, Iinan, jolloin he alkoivat miettiä naimisiinmenoa. Elias oli kuitenkin todella pettynyt isäänsä, joka ei hyväksynyt Heidiä, vaikka muu perhe hyväksyi. Samalla hän oli harmissaan etääntyneistä väleistä.

Isän käytös, opiskelu ja kahden pienen tytön hoitaminen uuvuttivat Eliasta, jolloin hän ärsyyntyi helposti Heidille, ja pari alkoi riidellä paljon. Arki ei ollutkaan enää niin ihanaa, ja riitoja saatiin aikaiseksi jopa pikkuasioista. Elias alkoi vältellä kotia, ja vietti aikaa opiskelun, sekä kavereiden parissa. Heidi alkoi jäädä yksin, ja sortuikin sitten pettämään Eliasta eräällä baarireissulla. Lopulta Heidi aloitti salasuhteen kyseisen miehen kanssa, ja paljasti viimein kaiken Eliakselle - hän oli rakastunut toiseen mieheen. Pettynyt Elias muutti pois parin yhteisestä kodista, eikä voi sietää Heidiä silmissään. Tyttäriään Elias tapaa kuitenkin säännöllisesti, ja he yöpyvät isänsä luona joka toinen viikonloppu. Oona ja Iina ovatkin Eliakselle tärkeimmät maailmassa, mutta Heidiä kohtaan hän käyttäytyy vain kohteliaan viileästi, ja tapaa hänet vain silloin kun on pakko. Elias on myös tehnyt Heidille selväksi, ettei hänen uusi miesystävänsä saa olla isä tytöille, sillä vain Elias on heidän oikea isänsä.

Eron jälkeen välit isään alkoivat parantua, sillä Elias myönsi hänen olleen kokoajan oikeassa Heidistä. Perheen äiti jopa tarjoutui käyttämään juristin oikeuksiaan ja järjestämään tytöt vain Eliakselle, mutta mies kieltäytyi, sillä tämä tietää tyttöjen tarvitsevan myös äitiään. Lahden ympyrät alkoivat kuitenkin ahdistaa, Heidi kun sattui näköetäisyydelle kokoajan uuden miehensä kanssa. Niinpä Elias päätti siirtyä Helsingin poliisikouluun, eikä tämän perheellä ollut yllättäen mitään sitä vastaan. Tällä hetkellä opinnot ovat loppusuoralla ja Elias kulkee jo poliisien mukana tehtävissä.

Elias Heikkinen Tumblr_m7lgxqfHbL1qim2ju

Voisi luulla, että Heidin petoksen jälkeen Elias ei luota enää yhtään naisiin. Päinvastoin, Elias on tietoinen omasta viehätysvoimastaan, eikä pelkää tehdä tuttavuutta naisten kanssa. Opiskelut ja lapset menevät kuitenkin baareissa notkuamisen edelle, vaikka päästyään Helsinkiin, Elias on hieman rentounut ja alkanut nauttia enemmän elämästä.

Luonteeltaan perusmukava, mutta myös päättäväinen ja määrätietoinen mies on saanut paljon uusia tuttavuuksia Helsingistä. Hän saattaa harrastaa satunnaisesti yhden illan juttuja, mutta ei ole iskemässä jokaista vastaantulevaa naista. Uusi rakkaus löytyi ihan sattumalta lenkkipolulta, kun Elias tutustui Mona Pehkoseen. Pari rakastui nopeasti, muutti saman katon alle ja 16.3.2016 heille syntyi poika.

Nippelitietoja

- Omistaa ajokortin ja isältään 18-vuotissynttärilahjaksi saamansa punaisen vuoden 2007 mallisen Mersun

- Tyttöjen koko nimet ovat Oona Juulia Heikkinen ja Iina Johanna Heikkinen
ansku
ansku
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 2476
Join date : 17.03.2015

Näytä käyttäjän tiedot http://helsinkiropee.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa