Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oscar Strömdahl

 :: Hahmot

Siirry alas

Oscar Strömdahl Empty Oscar Strömdahl

Viesti kirjoittaja friida lähetetty Ti Helmi 21, 2017 5:21 pm

Oscar Strömdahl Tumblr_inline_no7aiuqT7L1rifr4k_500

Oscar Strömdahl

Oscar Antonio Strömdahl / 06.09.1992, Milano, Italia / 24-vuotias / työskentelee ruotsinkielisen ala-asteen 3. luokan opettajana / näyttelee & tanssii Svenska Teaternissa

/ Ammatiltaan opettaja / asuu Helsingissä kerrostalokaksiossa

Perheeseen kuuluu vanhemmat Johan & Eva & pikkusiskot  Sabrina  (-94) & Mia (-95)

Sinkku


Oscar syntyi Italiassa ruotsalais-italialaiseen perheeseen. Ruotsalainen Johan-isä oli tutustunut italialaiseen Eva-vaimoonsa työskenneltyään nuorempana Roomassa, ja lopulta mies jäikin sille tielleen. Niin Oscar, kuin pikkusiskot Sabrina ja Mia, saivat sekä ruotsalaisen, että italialaisen kasvatuksen, ja perheessä puhuttiin molempia kieliä. Ruotsista tuli tuttu maa, sillä perhe vieraili lomilla Johanin sukulaisten luona. Jo pienenä Oscarin taiteellisuus erottui nopeasti, tämä kun lauloi ja esiintyi mielellään, matkien tv-ohjelmien tähtiä. Hän tanssi ja pakotti siskonsakin leikkimään kanssaan aina erilaisia pop-konsertteja. Energinen Oscar oli jo pienestä asti hurmaava ja iloinen, mutta myös määrätietoinen jotain päättäessään. Hän kohteli pikkusiskojaan rakastavasti, mutta sai nämä kuriin, kun nämä härnäsivät isoveljeään. Myös vanhempiin välit ovat aina olleet läheiset.

Kun Oscar täytti 11-vuotta, perhe muutti yllättäen Ruotsiin, Tukholmaan, sillä Johan oli saanut töitä sieltä, ja kaipasi kotimaahansa. Muutto sopi myös Eva-vaimolle, joten perhe asettui Ruotsiin. Italiasta muutto oli rankkaa Oscarille, joka oli rakastanut kotikaupunkiansa Milanoa, ja hänellä oli siellä paljon ystäviä. Poikaa harmitti jättää sinne koulu-, jalkapallo-, tanssi- ja teatterikerhokaverinsa. Aluksi Oscar ei meinannut sopeutua uuteen kouluun, vaikka onkin aina tullut kaikkien kanssa toimeen. Hänen esiintymishaluunsa suhtauduttiin hieman pilkaten, mutta vähitellen pojasta tulikin luokan pelle ja esittäjä, joka oli mielellään mukana koulunsa esityksissä ja oli mukava joukkuekaveri jalkapallossa. Yläasteella Oscar alkoi hieman hävetä tanssiharrastustaan, sillä alkoi saada kavereiltaan homo-nimityksiä, vaikkei se totta ollut. Niinpä hän harrasti tanssia aika salassa, mutta teatteri- ja jalkapallotoiminta jatkui. Tuolloin italialaiset piirteet perinyt poika alkoi saada myös vastakkaisen sukupuolen huomion. Hän alkoikin käydä jonkin verran bileissä ystäviensä kanssa, lähinnä saadakseen hyväksyntää ja suosiota, sillä Oscar ei voinut sietää pilkkaamista tanssista. Lopulta poika viettikin kavereidensa kanssa huolettomat yläastevuodet, jolloin arvosanat hieman laskivat ja alkoholi maistui. Lukiossa Oscar alkoi kuitenkin viisastua ja löytää oman tiensä.

Oscar, joka rakastaa olla valokeilassa, olikin lukionsa tähti. Hän esiintyi kaikissa mahdollisissa näytelmissä, ja oli jopa hieman pomottava muita kohtaan päästäkseen esille. Toisena vuotena poika haaveili lähtevänsä vaihto-oppilaaksi, sillä hänellä oli kova ikävä Italiaan ja halu kokea jotain uutta, mutta yllättäen maaksi valikoituikin Suomi, sillä se oli lähempänä Oscarin silloista tyttöystävää. Niinpä Oscar asettui vuodeksi Suomeen, Kuopioon, ja hän viihtyi maassa hyvin, sekä oppi kielenkin. Hän sai myös paljon ystäviä, joiden kanssa on tekemisissä vielä tänäkin päivänä. Oscar tykästyi kovasti Suomeen ja sen kulttuuriin, ja tuli mainiosti toimeen vaihtariperheensä kanssa.

Oscar Strömdahl Large

Kun mies palasi takaisin Ruotsiin, hän jatkoi opiskelua teatterin ja tanssin ohessa. Hän valmistui ihan hyvin arvosanoin, ja päätti sitten jatkaa uraansa show-bisneksen parissa. Niinpä mies liittyi teatteriin, ja aloitteli itsenäistä elämää. Hän haki teatterikouluihin, mutta ei päässyt sisälle, lähinnä liian itsevarman asenteensa ansiosta. Oscar, joka on aina halunnut olla paras mitä esiintymiseen tulee, on nimittäin todella itsevarma esiintymisestään, eikä ikinä valmistautunut tarpeeksi kokeisiin, vaikka lahjakas onkin. Aina oli vain joku parempi, joka pääsi kouluun Oscarin sijasta. Lopulta mies turhautui ja päätti, että hän pääsee alalle ilman koulujakin. Niinpä Oscar päätti hankkia jonkun väliaikaisammatin, ja haki opettajankoulutukseen, toimien samalla harrastajateatterin parissa.

Kun Oscar viimein valmistui opettajaksi, hän huomasi pitävänsä ammatista, sillä sai myös tehdä lasten kanssa erilaisia esityksiä. Tukholmassa ei kuitenkaan ollut tarpeeksi töitä, joten Oscar päätti vilkaista huvikseen Suomen tarjonnan, rakastihan hän maata kovasti. Lopulta mies löysikin töitä ruotsinkieliseltä ala-asteelta, ja muutti Suomeen, Helsinkiin, jossa hänellä olikin jo valmiiksi kavereita. Mies ei kuitenkaan jättänyt teatteria, vaan liittyi mukaan Svenska teaterniin ja lisäksi hän käy erilaisissa koekuvauksissa, sekä pitää silmänsä auki mahdollisien roolien varalta.

Oscar on seurustellut jo yläasteelta asti, lähinnä silloin todistaakseen kavereilleen, ettei hän ole homo. Lukiossa hän seurusteli ensimmäisen kerran vakavasti ja suhde kesti jopa Oscarin vaihto-oppilasvuoden. Kuitenkin kun lukio loppui, suhde päättyi, sillä Oscar sekä tyttöystävä lähtivät kumpikin omille teilleen, mutta he ovat yhä ystäviä. Vanhempana Oscar huomasi, että hänen tanssitaitojensa takia naiset saattavat joskus luulla häntä yhä homoksi. Se ei kuitenkaan miestä haittaa, vaan hän käyttää sitä eräänä keinona päästä naisten lähelle ja ystävystyä heidän kanssaan. Mies ei pelkää lähestyä naisia, vaan esittää usein heidän lähellään, mutta kun tunteet tulevat oikeasti esille, show-Oscar häviää, ja mies saattaa muuttua hieman epävarmaksi ja ujoksikin. Miehellä on ollut muutama juttu teatteripiireistä olevien naisten kanssa, mutta yleensä miehen jatkuva pyrkiminen valokeilaan on ärsyttänyt heitä ja rikkonut suhteen. Mies on huomannut Suomessa asuessaan pitävänsä suomalaisnaisista, eikä panisi pahakseen suhdetta, jos vain kaikelta kiireltään ehtii sitoutua.

Luonteeltaan Oscar on ulospäinsuuntaunut ja melko iloinen. Mutta kun kyse on esiintymisestä, hän haluaa olla paras, ja silloin hänen määrätietoinen luonteensa tulee esille. Oscar voi olla aika vaativakin joskus työkavereitaan kohtaan, että show onnistuisi ja hän on melko suorasanainen mielipiteissään. Hän on myös kova pyrkimään esille ja valokeilaan, sekä viihdyttämään muita. Huumorintajuinen Oscar ei suutu helposti, ainoastaan jos teatteriesitykset menevät mönkään. Hän on oppilailleen mukava ja rento opettaja, mutta saa tarvittaessa kurin. Lisäksi hän on kaveriporukkansa pelle, se hölmö ruotsalainen, joka keksii aina jotain hauskaa ja hurjaa tekemistä benji-hypystä roadtrippiin.


Nippelitietoja:


- Käsivarressaan on tatuointi
- Puhuu ruotsia, italiaa, suomea ja englantia
- Suomen puheestaan kuitenkin kuuluu se, ettei osaa kieltä ihan täydellisesti
- Omistaa ajokortin ja punaisen Opelin (vm. 2002)
- Camilla Holmin ex-poikaystävä lukioajoilta, teki tämän kanssa paljon tanssi- ja näytelmäesityksiä / nykyään hyvät ystävät
- Käy salilla, treenaa, laulaa ja pelaa jalkapalloa vapaalla
- Matkustelee mielellään Italiassa

Kuvissa Eric Saade
friida
friida
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus

Viestien lukumäärä : 88
Join date : 18.11.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa