Nico Eskelin

 :: Hahmot

Siirry alas

Nico Eskelin Empty Nico Eskelin

Viesti kirjoittaja laurdee lähetetty Su Marras 15, 2015 7:02 pm

Nico Eskelin 8xlyxj

Nimi; Nico Christer Eskelin
Syntymäaika- ja paikka16.2.1988 Sveitsi
Perhe;Äiti ja tuon miesystävä joka on pikkusiskonsa (18v) isä. Oma isä asuu Sveitsissä.
Koulutus;Peruskoulu, hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto
TyöpaikkaBaarimikkona helsingin ytimessä baarissa
HarrastuksetHarrastuksina urheilu, dj hommat, kirjoitaminen
Siviikisääty;Sinkku

Nico on luonteeltaan avoin ja hymyilevä mies Helsingistä. Nico tulee toimeen erilaisten ihmsisten kanssa ja nauttiikin tämä tutustumisesta  uusiin ihmisiin. Mutta jos mies menettää hermonsa tai kokee tulevansa kohdelluksi väärin niin tämä kyllä mainitseeki  asiasta, ja sanookin myös yleensä mielipiteensä sekä asiansa suoraan. Jonka takia yleensä Nicosta joko pidetään tai ei pidetä. Tahallaan kuitenkaan mies ei tahdo pahoittaa tai  loukata kenekää  mielipidettä. - Mutta jos näin on, niin mies kyllä osaa pyytää anteeksi ja toimia tilanteen mukaan.

Nico on syntynyt vuonna -88 Maria Eskeliselle.
Alkunsa Nico on saanut tämän äidin ollessa Sveitsissä Aupairina ja tuon rakastuttua paikallisen mieheen, Nicon äidin ja isän teiden erotessa Nicon ollessa n.2v ja Marian palatessa takaisin koto Suomeen.
Nico oli kyllä katkerana siitä miksei tämän isä ottanut yhteyttä tähän juurikaan lapsena, satunnaisia kirjeitä ja synttärikortteja lukuunottamatta. Kunnes 14vuotiaana Nico matkusti yksi tapaamaan isäänsä ja sukua sieltä puole Sveitsiin.

Pikkusiskoonsa Nicolla on hyvät välit ja tulevatkin nämä toimeen oikein mainiosti. Myös Nicolla on sisarensa isään hyvät välit ja pitää tuota osana perhettään muttei kuitenkaan omana isänää  tai tuon korvikkeena.
Äitiään Nico myös arvostaa ja kunnioittaa todella paljon ja onkin läheinen hänen kanssa. Nico myös näkee säännöllisesti äitiään ja jakaa ilomielin ilojaa  sekä surujaan tuon kanssa.

Tällä hetkellä Nico on sinkku ja viihtyykin hyvin sinkkuna, vaikka myös mies ei pistäisi pahakseen jos löytäisi naisen jonka kanssa sitoutua.
Viimeisin suhde miehellä kesti pari vuotta, joka loppui siihe  että Nicosta ja tämän tyttöystävästä muodostuiki  enemmän ystävykset kuin pariskunta.

Nico harrastaa urheilua melko laajasti, sillä mies tykkää ystäviensä kanssa käydä pelaamassa erilaisia pelejä kuten tennistä tai koripalloa  mutta itsenäisesti mies  käy lenkkeilemässä ja toisinaa  salilla.
Harrastuksiksi  yös lukeutuu dj-hommat, joista Nico kiinnostui ystävänsä kautta ja onkin pari kertaa ollut tuuraamassa töissä dj:tä.
Kirjoittamisesta myös pitää,sen kuitenkin nykyään ollessa jäänyt taka-alalle muiden juttujen takia.

Nippelitietoa

- Pitää isäänsä yhteyttä facebookin ja skypen kautta ja käy n. 2krt vuodessa Sveitsissä.
- Puhuu sujuvasti englantia.
- Tykkää matkustella
- On allerginen kiiville.
-

laurdee
Paljasjalkainen stadilainen
Paljasjalkainen stadilainen

Viestien lukumäärä : 1456
Join date : 04.06.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa