Mimi Pehkonen

 :: Hahmot

Siirry alas

Mimi Pehkonen Empty Mimi Pehkonen

Viesti kirjoittaja laurdee lähetetty Ma Tammi 30, 2017 4:41 pm

Mimi Pehkonen 21adzfb
Mimi Amalia Pehkonen
Syntymäaika; 17.1.1998 (19v)
Perhe; Vanhemmat eronneet. Äiti asuu keski-suomessa, ja isä ulkomailla tämän pikkuveljen Maxin kanssa. Isosisko Mona Pehkonen asuu perheensä kanssa Helsingissä.
Koulutus; Peruskoulu ja opiskelee tällä hetkellä Lähihoitajaksi
Työt: -
Harrastukset: Matkustelu, piirtäminen, leivonta/kokkaus
Asumismuoto: Asuu kimppakämpässä.
Suhdestatus: Sinkku / Naimaton

Muuta;
Mimi on räiskyvä persoona. Nuori naisen alku uskaltaa tuoda oman mielipiteensä esiin, ja tuokin sitä usein. Pahana tapana naisella on että tämä sanoo ensin, ja miettii sitten vasta. Luonteeltaan Mimi on muutenkin sosiaalinen, iloinen ja menevä nuori. Mimi tutustuu helposti uusiin ihmisiin sosiaalisuutensa ansioista, eikä tämä ujostele turhia. – Yleensä tämä on kaveriporukastaan ollut se kuka menee kysymään neuvoja tuntemattomilta, ja menee juttelemaan spontaanisti tuntemattomille ihmisille.

Mimi on Pehkosten perheeseen syntynyt keskimmäisenä lapsena. Pehkosten perehe on melko varakas, mikä on mahdollistanut vakaan lapsuuden Mimille ja tämän sisaruksille. Mimi on kokeillut lukuisia eri harrastuksia. Mimi onkin harrastanut ratsastusta hetken, jalkapalloa, taitoluistelua sekä koripalloa. Nykyään Mimi harrastaa lentopalloa, ja Helsinkiin muuttonsa jälkeen, on tällä hieman taukoa lentopallosta. Tämän vanhemmat myös avustavat rahallisesti tätä opiskelujen aikana, maksaen mm. Vuokran, laskuja jne.

Mimi on asunut lähes koko ikänsä Keski-suomessa Laukaassa, pienessä kaupungissa, jossa kaikki tuntevat toisensa. Ja usein Mimi on saanutkin kuulla näyttävänsä ja muistuttavansa, sekä verrattu isosiskoonsa Monaa, mikä onkin ärsyttänyt suunnattomasti aina naista – sillä on halunnut aina että tämä kohdataan omana itsenään, eikä vertailukohteena isosiskoonsa.

Nuori nainen on myös matkustellut perheensä kanssa paljon, ja käykin nainen joka vuosi isänsä luona ulkomailla. Ja tekee vielä huvittelumatkoja äitinsä tai kavereidensa kanssa. – Yleensä vanhempiensa avustaen tätä rahallisesti.

Mimi opiskelee tällä hetkellä siskonsa Monan tavoin lähihoitajaksi. Ja onkin nainen valmistumassa Toukokuussa. Haaveena Mimillä on jatkaa opiskelua ammattikorkeakouluun, ja haaveammattinaan kätilön ammatti.  Mimi onkin pärjännyt koulussa varsin hyvin aina, ja korkean työmoraalinsa ansiosta nainen on myös valmis tekemään töitä päästääkseen opiskelemaan ammattikorkeakouluun.

Tällä hetkellä Mimi on sinkku. Ja viihtyykin hyvin sinkkuna, sillä on muutenkin varsin menevää sorttia. Säätöjä ja silmäpeliä naisella on melko paljon. Ja jos vastaan tulisi joku sopiva poikaystäväehdokas, niin kyllä Mimi olisi valmis seurustelemaan.
Mimi on ollut nyt sinkkuna reilun vuoden. Sitä ennen tämä on seurustellut jyväskyläläisen Aten kanssa 3v ajan. 

Nippelitietoa;
- Mona Pehkosen pikkusisko
- Haaveena päästä opiskelemaan kätilöksi
- Omistaa ajokortin, muttei autoa – eikä meinaa hankkia tällä hetkellä.
- Suunnitellut ottavansa koiran, sitten kun ajankohta on oikea.
Kuvissa: Lucy Hale

laurdee
Paljasjalkainen stadilainen
Paljasjalkainen stadilainen

Viestien lukumäärä : 1456
Join date : 04.06.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa